23948sdkhjf

Udvikler vender tilbage til Vinge – opfører yderligere 145 boliger

I februar takkede Frederikssund Byråd ja til tre købstilbud på storparceller i Vinge fra firmaerne Innovater, Fabulas og Bærebo, som tilsammen vil opføre omkring 200 boliger i området. Nu har Innovater igen meldt sig på banen.

Denne gang med købstilbud af endnu to byggefelter syd for Vinge Station, hvor ejendomsudvikleren ønsker at opføre yderligere 145 boliger foruden de 42 boliger med dagligvarebutik, som de allerede har lagt billet ind på. Byrådet i Frederikssund har godkendt købstilbuddet.

- Det er meget tilfredsstillende, at der nu er lagt billet ind på boligbyggeri på alle de parceller, vi satte til salg. Med den kommende nye udviklingsplan for Vinge, som vi skal behandle politisk inden sommerferien, vil der komme en ny etape af udbud, så vi fortsat kan tilfredsstille efterspørgslen i markedet, siger borgmester John Schmidt Andersen i en pressemeddelelse fra kommunen.

Boligbyggeri med plads til café

Innovaters planer omfatter fem bygninger i fem til syv etagers højde, som skal rumme i alt 145 lejligheder. Det ene byggefelt med 1- og 2-værelses lejligheder, et fælleshus og en café i gadeplan, der skal være med til at skabe liv og aktivitet nær dagligvarebutikken, stationen mv. Byggeriet på det andet byggefelt skal have større lejligheder, primært 3- og 4-værelses boliger.

- Vi oplever stor investorinteresse for Vinge og i forlængelse af vores arbejde med det første byggefelt med dagligvarebutik og boliger, er det derfor oplagt for os at fortsætte det gode samarbejde med Frederikssund kommune og bidrage til den spændende udvikling i Vinge, udtaler Peter Søgaard, udviklingsdirektør hos Innovater.

Med købstilbuddet fra Innovater, som har en optionsperiode på seks måneder, er der nu udsigt til i størrelsesordenen 550 nye boliger i Vinge over de kommende år. Noget af det første byggeri, der påbegyndes, er Domeas 198 almene boliger lige syd for stationen i Vinge.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.11