23948sdkhjf

Borgmester skal få styr på kritiseret plejehjem: Bliver medlem af bestyrelsen

Nu skal der tilsyneladende styr på situationen hos Sommersted Plejehjem.

Byrådet har netop valgt at indsætte nuværende borgmester H.P. Geil (V) som medlem af bestyrelsen. Han får følgeskab af den tidligere borgmester Jens Christian Gjesing.

Det sker efter, at Sommersted Plejehjem har været udsat for massiv kritik. Medarbejdere har haft dårlige oplevelser med ledelsen. Det gælder blandt andet en ansat gennem otte år, som fik en langtidssygemelding med stress. Hun har anonymt fortalt JydskeVestkysten, hvordan en plejehjemsleder gentagne gange ringede hende op for at høre, hvornår hun kom tilbage.

Pårørende har også stået frem og fortalt om dårlige oplevelser. Bestyrelsen blev gjort opmærksom på problemerne, men bliver beskyldt for ikke at tage de forskellige klager alvorligt.

Nu skal både den nuværende og tidligere borgmester indtræde i bestyrelsen, og der bliver lagt til grund, at det er ”nogle tunge drenge”, som kan få styr på det. Jens Christian Gjesing sagde ifølge JydskeVestkysten følgende på byrådsmødet:

- Jeg er glad for, at byrådet finder mig moden til plejehjem. Den opgave påtager jeg mig gerne. Jeg mener, at både H.P. (Geil, red.) og jeg tilsammen har en vis erfaring. Nu gælder det om at kigge fremad og få ro omkring Sommersted Plejehjem af hensyn til beboere, pårørende og medarbejdere.

Sommersted Plejehjem er en selvejende institituon.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094