23948sdkhjf

Solid efterspørgsel på kommunale byggegrunde

Efterspørgslen efter kommunale byggegrunde i Sønderborg Kommune er stigende, viser en optælling efter årets første fem måneder. 
Ved udgangen af maj 2021 er der solgt 10 byggegrunde i kommunen. I hele 2020 solgte Sønderborg Kommune 16 byggegrunde.

Optællingen er udelukkende for kommunale udstykninger; ved siden af kommer de private udstykninger i blandt andet Sønderborg og Høruphav.

- Byrådet har en klar strategi om at være en kommune, hvor folk vil bosætte sig. Det kræver, at vi hele tiden udvikler og understøtter mulighederne i vores lokalsamfund, siger borgmester Erik Lauritzen (S) i en pressemeddelelse.

Udbyder flere forskellige muligheder

Han tilføjer, at en stor del af de tiltag handler om at udstykke byggegrunde.
- Derfor er jeg tilfredshed med, at der er god interesse for kommunens forskellige tilbud. Herunder at der er rigtig fin efterspørgsel på grundene i blandt andet Vester Sottrup, men også interessen for Nybøl, Gråsten og Guderup viser os, at vi har set rigtigt med at udbyde mange forskellige muligheder, siger Erik Lauritzen.

Fordelingen af kommunens solgte grunde er jævnt fordelt geografisk. Tre af grundene er solgt i Gråsten, to i Nybøl samt en i Vester Sottrup. På Als er der solgt to grunde i Guderup, en grund i Augustenborg samt en i Sønderborg.

Interessen for Sønderborgs nyeste udstykning i Vester Sottrup med 31 byggegrunde til parcelhuse og rækkehuse "er ret god", lyder det i en pressemeddelelse fra kommunen.  

Derudover er kommunen i gang med at byggemodne flere grunde, og der kommer yderligere cirka 30 grunde til salg i Vollerup og Gråsten inden årsskiftet. 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078