23948sdkhjf

Ældrerådsformand stopper efter otte år

Sønderborg Kommune har – som alle andre kommuner – et Ældreråd, som rådgiver kommunens politiker i spørgsmål, der vedrører borgere over 60 år. Der er valg til Ældrerådet tirsdag den 16. november i år, og da de fleste af de nuværende medlemmer ikke genopstiller, er der brug for nye kandidater, skriver kommunen i en pressemeddelelse. 

Ældrerådets formand, Karin Dalager, er en af dem, der har valgt at sige stop:

- Jeg har været med i otte år og i alle årene været formand. Det er utroligt spændende at være med, men jeg synes, det er tid til nu, at der kommer nye og friske kræfter til, siger hun.

Ældrerådet består af ni medlemmer, og håbet er, at Ældrerådet også fra næste år repræsenterer alle områder i kommunen.

-  Jeg håber, at hele kommunen kan været godt repræsenteret. Det er ikke nogen selvfølge – det betinger jo, at der er kandidater fra alle områder af kommunen, som stiller op. Derfor har jeg et stort ønske om, at der igen til valget i år kommer en bred vifte af kandidater, både mænd og kvinder, nogle i job og nogle pensionister, nogle med vidt forskellige erfaringer fra deres arbejdsliv og nogle fra alle egne af kommunen, siger Karin Dalager i en pressemeddelelse.

Hun argumenterer blandt andet med, at man får indflydelse og indblik i, hvordan en kommune fungerer – både i den politiske og administrative verden.

Der er omkring 24.000 stemmeberettigede til Ældrerådsvalget – eller omkring 40 pct. af de 55.000 borgere i kommunen, som den 16. november også kan stemme om, hvem der skal i byrådet og regionsrådet.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.203