23948sdkhjf

Bortvisning af Fredericias kommunaldirektør ender i voldgiftssag

Banerne er kridtet op mellem Kommunernes Landsforening, KL, og DJØF, som repræsenterer Fredericia Kommunes og den nu bortviste kommunaldirektør Annemarie Zacho-Broe, det skriver Fredericia Dagblad.

Annemarie Zacho-Broe, der blev bortvist og siden politianmeldt efter at en advokatundersøgelse i foråret satte spørgsmålstegn ved hende og tidligere borgmester Jacob Bjerregaards (S) habilitet og "nære relation", kræver at modtage 18 måneders løn. Det svarer til tre millioner kroner og er en del af hendes kontrakt.

- Dertil har vi et krav om tort-erstatning på 100.000 kroner. Det er begrundet i grovheden, som forløbet er udtryk for herunder med en politianmeldelse, siger DJØFs advokat Pernille Backhausen, der repræsenterer Annemarie Zacho-Broe til Fredericia Dagblad.

Derfor skal en højesteretsdommer stå i spidsen for den faglige voldgift, som skal afgøre, om bortvisningen var korrekt eller uberettiget.

Hun forventer, at voldgiftssagen kommer til at vare et år, da der både skal udarbejdes klage- og svarskrift, samt indkaldes og afhøres vidner.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.11