23948sdkhjf

Borgmester efter dramatisk dag i Middelfart: En svær situation

Borgmester i Middelfart Kommune, Johannes Lundsfryd Jensen (S) betegner dagens hændelse, hvor en 60-årig mand natten til fredag brød ind på rådhuset, forskandsede sig og senere afgik ved døden, som "en svær situation".

- Siden tidligt i morges har kommunens krisestab været samlet for at understøtte Politiets arbejde og sikre den fortsatte drift af kommunen, siger borgmesteren i en pressemeddelelse.

- Det er en situation, som påvirker os alle rigtigt meget. Jeg vil gerne rette en stor tak til Fyns Politi og Trekantbrands håndtering af sagen. De har handlet hurtigt og professionelt i en svær situation. Samtidig vil jeg rette en stor ros til de mange medarbejdere i Middelfart Kommune, som dagen igennem har håndteret og tilpasset sig situationen, siger borgmester Johannes Lundsfryd Jensen.

Der var ikke nogen medarbejdere til stede på rådhuset, da manden trængte ind, og Middelfart Kommune fik via mail hurtigt gjort alle rådhusets ansatte på, at de skulle arbejde hjemmefra.

Særligt berørte medarbejdere vil få tilbudt krisehjælp, skriver Middelfart Kommune.

Rådhusbygningen skal nu først frigives af politiet og derefter skal det gennemgåes af kommunens forsikringsselskab og skadesservice. Skaderne på og i bygningen er endnu ukendte, så kommunen kan endnu ikke sige, om rådhuset kan genåbne mandag.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.093