23948sdkhjf

M.J. Eriksson vinder 200.000 kvm havneprojekt

Det bliver anlægsentreprenøren M.J. Eriksson, som sammen med Norrecco og Sweco skal stå for etape fire af Vordingborg Havns, en udvidelse havneareal på cirka 200.000 kvm samt 160 m kaj. 

 – Vi har stor erfaring med udførelse af landindvinding og havneudvidelser fra tilsvarende projekter rundt om i hele landet, og entreprisens omfang og indhold giver os mulighed for bringe mange af vores fagkompetencer i spil på den front, siger projektchef Dennis Laursen fra M.J. Eriksson i en pressemeddelelse fra parterne.  

Vordingborg Havn har siden den seneste udvidelse, der blev færdig i 2019, haft en stigende efterspørgsel fra virksomheder, der ønsker at etablere sig på havnen. Al plads er dog udlejet, og interesserede skal på venteliste. 

Den kommende etape fire kommer til at ligge i forlængelse af anlægsområdet ved Storstrømsbro-byggeriet dvs. på sydvest-siden af Masnedø mod Falster. 

Projektet forventes at tage fire – seks år. Det indlendes arbejde går ifølge sn.dk i gang allerede i juli. Det første års tid ventes at gå med klargøring af området, så jordopfyldning kan starte om et års tid.

Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126