23948sdkhjf

Ny aftale sætter bagkant på fordyret og forsinket svømmehal

Tidsplanen er skredet og prisen er vokset med et tocifret millionbeløb, men nu er der indgået en ny aftale med projektets entreprenør, så Frederiksborg Kommune er klar til at sætte en åbningsdato på den renoverede Frederiksberg Svømmehal. Sådan da.

Svømmehallen forventes genåbnet i ”foråret 2022”, oplyser kommunen nu i en pressemeddelelse.

I efteråret 2020 påbegyndte Skou Gruppen som hovedentreprenør renoveringen. Og ifølge tidsplanen skulle Frederiksberg Svømmehal, der er bygget i 1931-34, ellers have været færdig og åbnet i juli efter det seneste års omfattende renovering.

Kort om Frederiksberg Svømmehal

Funkisbygningen Frederiksberg Svømmehal er tegnet af arkitekten A.S. Lauritzen og opført 1931-1934.

Kunstneren Vilhelm Lundstrøm udførte i 1933-1937 store mosaikudsmykninger, som kan ses i hvert hjørne af svømmehallen og ved bagvæggen i Familiehallen. 

Allerede i marts i år lød det, at projektets entreprenør ikke kunne holde tidsplanen, dengang dog uden at der kom en mulig afslutning på projektet på bordet. Kommunen og entreprenøren har derfor lavet en aftale, som skal sikre fremdriften fremover.

Renoveringen af Frederiksberg Svømmehal koster ifølge den seneste udmelding cirka 100 mio. kr. Da udbuddet på projektet blev præsenteret i starten af 2020 lød forventningen ellers på 78 mio. kr., og går man et års tid længere tilbage meddelte kommunen, at renoveringen ville koste 70 mio. kr.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.096