23948sdkhjf

Regionspsykiatrien Vest har ansat ny ledende overlæge

Det nye ledelsesteam i Regionspsykiatrien Vest er nu endeligt på plads med ansættelsen af 57-årige Robert Bering som ny ledende overlæge.

Robert Bering kommer til Regionspsykiatrien Vest med over 20 års erfaring som speciallæge i psykiatri, heraf 18 som ledende overlæge og knap 10 år som professor ved Kölns Universitet, hvor han underviser masterstuderende i rehabilitering.

Han skifter fra en tidsbegrænset stilling som overlæge i Psykiatrien i Region Nordjylland og er oprindeligt fast tilknyttet den tyske sundhedskoncern, Alexianer Krefeld GmbH, som leder af en akutklinik for psykotraumatologi og psykosomatisk medicin bestående af både senge og ambulatorier.

Robert Bering har – ud over sin uddannelse som læge fra Kölns Universitet – en uddannelse som psykolog fra samme universitet med i baggagen. Han er aktiv forsker og har blandt andet tilbragt to forskningssemestre på Københavns Universitet. I løbet af sin akademiske karriere har Robert Bering udgivet en række fagbøger samt over 90 fagartikler.

Han er oprindeligt udlært keramiker fra det anerkendte keramikvirksomhed Würtz i Horsens og arbejdede kortvarigt som kunstterapeut i psykiatrien forud sit sporskifte til medicin.

Privat bor Robert Bering i Struer og har dansk familie i det midtjyske.

Robert Bering skal sammen med oversygeplejerske Tine Nyegaard Hansen lede Regionpsykiatrien Vest.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.081