23948sdkhjf

Familiechef i Tårnby fratræder sin stilling efter Ekstra Bladets afsløringer

Tårnby Kommune gennemgår nu alle de sager, som psykolog Michael Adam Guul har været inde over. Familiechefen fratræder også sin stilling med umiddelbar virkning.

Det skriver kommunen i pressemeddelelse. Det sker efter, at Ekstra Bladet har afsløret en række mistænkelige sager om den tilknyttede psykolog. Han var ansat til at lave forældreevneundersøgelser, som har været med til at vurdere, om børn skulle tvangsfjernes.  Men rapporterne er siden blevet kaldt mangelfulde, uprofessionelle og uoverskuelige.

Desuden er han blevet beskyldt for at true sin sekretær og kalde sig læge, selvom han ikke er det. Familiechefen, som nu er fratrådt, har også kaldt Michael Adam Guul psykopat tilbage i 2019. Men Tårnby Kommune undersøgte ikke psykologens arbejde.

Nu bliver alle sager gennemgået af det uafhængige konsulenthus BDO.

”Senere vil der også blive gennemført en uvildig undersøgelse af processerne internt i kommunens familieafdeling. Der er forud for undersøgelsen indgået en gensidig aftale mellem kommunen og familiechefen om, at hun fratræder sin stilling med umiddelbar virkning,” skriver kommunen i pressemeddelelsen.

Michael Adam Guul udarbejdede undersøgelser for Tårnby Kommune fra efteråret 2017 til februar 2019.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.125