23948sdkhjf

Borgmester begrundede spærretid med citat fra ansat, men det kom fra en kommunal chef

De ansatte fortæller, at medierne på Bornholm udsætter dem for angreb, og det går udover arbejdet.

Det var begrundelsen af borgmester Thomas Thors (S) for at indføre spærretid i kommunen, som betyder, at medierne har fået meget begrænset adgang til dens medarbejdere eller institutioner op til kommunalvalget.

Han refererede til en rapport under navnet ”BRK som attraktiv arbejdsplads” og sagde, at han er bange for, at medarbejderne snart ikke tør komme på arbejde. Han ville ikke uddybe mere om baggrunden for spærretiden, eller hvad indholdet i rapporten nærmede drejede sig om, men nu har TV2 Bornholm nærstuderet den.

Det viser sig, at udtalelsen om mediernes dækning kommet fra et medlem af den kommunale ledelse, og at chefen i samme rapport anfører, at Bornholm Kommune burde have ”en langt større dialog med ledelsen”.

Thomas Thors ser det ikke som et problem, at udtalelsen kommer fra chef.

- Fordi ledere er jo også ansatte, og dem har jeg i lige så høj grad ansvar for, som de øvrige ansatte. Så jeg ser ikke, at der er noget som helst i dét, at det skulle vise sig at være en leder. Vi har mange ledere i vores systemer, og vi skal selvfølgelig passe på dem alle sammen, siger han til TV2 Bornholm.

Derudover fremgår det af rapporten bilag, at rapporten baserer sig på samtaler med 32 folk fra kommunen og dermed under en procent af dets ansatte. Derfor kan den ikke bruges til at sige ”noget generelt om alle ansatte”.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.11