23948sdkhjf

De skal bygge 96 boliger og daginstitutioner ved Tårnby Stadion

Et hold bestående af entreprenørfirmaet Dyrlund Sørensen A/S fra Rødivre, Mangor & Nagel Arkitekter og de rådgivende ingeniører fra Oluf Jørgensen A/S skal skabe nyt byggeri med 96 ungdomsboliger, daginstitution og klubfaciliteter ved Tårnby Stadion. 

Boligorganisationen Tårnbyhuse og Tårnby Kommune er fælles bygherre på det 5.600 kvm store byggeri. Det oplyser Mangor & Nagel på sin hjemmeside. 

Projektet, der er placeret ved Gemmas Allé og områdets nuværende klubfaciliteter og boldbaner, bliver opført som én samlet bebyggelse på syv etager opdelt i tre partier i lyse materialer med svalegange, grønne tage og tagterrasser. I stueetagen gøres der plads til klubfaciliterer og daginstitution med direkte udgang til en legeplads syd for bygningen. 

Fakta: Ungdomsboliger, daginstitution og klubfaciliteter

Projekt: Ungdomsboliger, daginstitution og klubfaciliteter ved Tårnby Stadion.

Areal: 5.600 kvm

Bygherre: Boligorganisationen Tårnbyhuse og Tårnby Kommune

Totalentreprenør: Dyrlund Sørensen A/S

Arkitekt: Mangor & Nagel

Landskabsarkitekt: Mangor & Nagel

Ingeniør: Oluf Jørgensen A/S

Med nye ungdomsboliger, klubfaciliteter og en ny daginstitution vil der være mennesker og liv i området døgnet rundt. Beboerne i de nye boliger får samtidig rig mulighed for at engagere sig og deltage i de aktiviteter, der foregår ved og omkring Tårnby Stadion, der er base for fodboldklubben AB Tårnby og Amager Atletik Club. 

Udbudt som integreret byggeri

Opgaven udføres i en totalentreprise som Integreret Byggeri, der som projektform gør op med traditionel faseopdeling samt fordrer et integreret samarbejde, hvor entreprenør, arkitekter og ingeniører har et tæt samspil helt fra projektets begyndelse. 

Mangor & Nagel har erfaringer med denne arbejds- og udbudsform, blandt andet fra de igangværende projekter DTU Bygning 208 og transformationen af ’Nøjsomhed’ i Helsingør.  

– Med tidlig inddragelse og en mere smidig byggeproces kan vi som arkitekter være med til at sikre et bedre byggeri i tæt samarbejde med hele holdet bag gennemførelsen af projektet, fortæller Søren Stoustrup, partner og markedschef hos Mangor & Nagel.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.14