23948sdkhjf

Venstreprofil trækker sig fra valgkampen i Randers

Med nu blot et par måneder til kommunalvalget trækker Venstres tredjemest scorende ved det seneste byrådsvalg, Katrine Fruelund, sig ud af valgkampen. Det skriver Randers Amtsavis.

Begrundelsen er, at job og børn kommer i første række.

Den tidligere landsholdspiller i håndbold, Katrine Fruelund, der blev stemmeslugeren ved de seneste to byrådsvalg, har dermed valgt at smide håndklædet i ringen og droppe sit kandidatur.

Ved det seneste valg i 2017 var hun Venstres tredjemest scorende på personlige stemmer. Det blev til 810. Ved valget i 2013 stemte 794 personligt på Katrine Fruelund.

Nyt fuldtidsjob

Katrine Fruelund begrunder sin afsked med politik med, at hun har fået et nyt fuldtidsjob, 
er assistenttræner for u-19 landsholdet og har tre børn på under otte år.

- Døgnets 24 timer er rigeligt brugt, siger hun i en pressemeddelelse fra Venstre Randers.

- Det er jeg selvfølgelig utrolig ked af, da jeg er er en holdspiller og vil gå rigtig langt for holdet og ikke mindst Venstre.

Otte lærerige år

- Det har været otte utrolig spændende år, og meget lærerigt og givende at være med til at beslutte retninger og udvikling for vores skønne kommune.

- Nu er det børnene, der skal følges, skriver hun videre, "og jeg glæder mig til at være aktiv i deres fritidsaktiviteter. De er de vigtigste", siger hun.

- Jeg vil selvfølgelig savne alle omkring politikken og ikke mindst de gode kollegaer i Venstres byrådsgruppe og bagland, som gør en kæmpe indsats. Jeg afviser ikke, at jeg på et tidspunkt igen er klar til at genopstille for Venstre.

Hun slutter ifølge Randers Amtsavis af med at ønske Venstre alt det bedste i fremtiden.

Artiklen er en del af temaet Kommunalvalg 2021.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125