23948sdkhjf

Munck Forsyningsledninger i ny aftale med Aarhus Kommune: Opretter 15-20 nye jobs

Munck Forsyningsledninger har netop fået tildelt en 6-årig rammekontrakt og partneringsaftale, navngivet Vandpartner 2.0, hos Aarhus Vand.

Rammeaftalen vedrører nyanlæg og renovering af drikkevandledninger i hele Aarhus området og omfatter både projektering, jord- og smedearbejde samt levering af materialer.

- Vi havde rammeaftalen for nogle år tilbage, hvor vi satte stor pris på det gode og tætte samarbejde med Aarhus Vand. Dette samarbejde med Aarhus Vand og samarbejdet med øvrige partnere i Vandpartner 2.0, som partneringssamarbejdet hedder, glæder vi os rigtig meget til at genoptage, siger regionsdirektør Per Jensen, som har ansvaret for Munck Forsyningsledningers aktiviteter i Jylland i en pressemeddelelse.

Vækster i Aarhus

Munck Forsyningsledninger er i forvejen etableret i Aarhus området, hvor der fra afdelingskontoret i Harlev blandt andet udføres både fjernvarmearbejde på en rammeaftale med AffaldVarme Aarhus samt jord, - og anlægsarbejder i forbindelse med fiber- og el-projekter for en lang række forsyningsselskaber i Øst- og Midtjylland.

Med endnu en rammeaftale forventer Munck Forsyningsledninger fremadrettet at skulle beskæftige over 100 medarbejdere i Aarhus afdelingen.

- Med den nye aftale hos Aarhus Vand følger vi vores strategi om at være stærkt repræsenteret i Aarhus området. Med aftalen forventer vi at skulle finde cirka 15-20 nye medarbejdere, hvilket selvfølgelig er en udfordring i det nuværende marked, siger Per Jensen.

Om partneringsaftalen Vandpartner 2.0

Ud over rammeaftalen med udførelse af vandledningsarbejder, består aftalen også af en såkaldt partneringsaftale, som ud over Aarhus Vand blandt andre også omfatter rådgivere, landmålere og entreprenører på andre rammeaftaler. I dette samarbejde er der opstillet flere partnerskabsmål og strategiske fokusområder inden for blandt andet effektivisering, digitalisering og bæredygtighed.

- Vi ser meget frem til samarbejdet i partneringssamarbejdet ”Vandpartner 2.0”, hvor både kulturen, partnerskabsmål og de strategiske fokusområder passer godt ind i det vi gerne vil i Munck Forsyningsledninger, forklarer Per Jensen.

Hos Aarhus Vand er partnerskabsmodellen afprøvet, og har gennem flere år skabt resultater både med hensyn til udførelse samt udvikling og innovation, alt sammen bygget på et fundament af et tæt og tillidsfuldt samarbejde mellem partnerne.

- I Aarhus Vand har vi arbejdet i Partnerskaber i mange år, og når nye aftaler skal træde i kraft, er det meget vigtigt for os at vi finder de rigtige samarbejdspartnere. Udover at skulle løfte opgaven med at forny, udbygge og vedligeholde vores ledningssystemer, vægter vi tillid og troværdighed højt tillige med at vi vælger samarbejdspartnere, der ønsker at bidrage til at innovere og flytte udviklingen i vand og spildevandsbranchen til næste niveau, siger Afdelingschef i Aarhus Vand Peter Hjortdal.

Kilde: Munck Forsyningsledninger

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.093