23948sdkhjf

Juul & Nielsen plus Christensen & Co vinder sportsanlæg til 53 millioner

Det bliver totalrådgiver Christensen & Co samt hovedentreprenør Juul & Nielsen fra Glostrup, der skal bygge det nye ketchercenter på Nordre Strandvej i Helsingør, oplyser Helsingør Kommune i en pressemeddelelse. 

Tirsdag den 28. september underskrev borgmester Benedikte Kiær på Helsingør Kommunes vegne kontrakten med totalrådgiverene og hovedentreprenøren, der i løbet af de næste knap to år skal stå for at opføre det nye ketchercenter for badminton og tennis. 

Fakta: Ketchercenter i Helsingør

Helsingør Kommune skal etablere et samlet ketchercenter for badminton og tennis. Ketchercenteret opføres ved den eksisterende badmintonhal på Nordre Strandvej 14, Helsingør. 

Ketchercenteret vil bestå af: 

Den eksisterende badmintonhal med allerede tilknyttede omklædningsfaciliteter (der istandsættes).

To nye tennishaller med hver én bane

Fælles samværsarena bestående af: Foyer, klublokale, mødelokaler, omklædningsfaciliteter, toiletter, depoter og andre birum

Udearealerne indrettes med nye p-pladser og i respekt for helhedsplanen for Sommarivaområdet.

Den eksisterende tilbygning til badmintonhallen nedrives.

Anlægsbudget: 53 mio. kr.

Ketchercenteret forventes af stå færdig i sensommeren 2023

Ketchercenteret kommer til at bestå af den eksisterende badmintonhal samt to nye tennishaller, der skal erstatte de to haller på Sommarivaområdet, hvor der i fremtiden skal være boliger. De nye haller bygges i samme stil som den nuværende badmintonhal, og det vindende forslag skal nu videre bearbejdes i projektperioden, inden byggeriet går i gang. 

Projektet har et samlet budget på 53 mio. kr., og det forventes at stå færdigt i sensommeren 2023.

Fem hold skulle byde

Helsingør Kommune satte i juli måend navn på fem hold af totalrådgivere og entreprenører, der skulle give deres bud på det nye ketchercenter.

Ud over vinderholdet med totalrådgiver Christensen og Co med entreprenør Juul & Nielsen var der tale om totalrådgiver Mikkelsen Arkitekter med entreprenør Morten C. Henriksen, totalrådgiver Mangor & Nagel med G.V.L. Entreprise sam totalrådgiver BBP Arkitekter med entreprenøren Jönsson  og totalrådgiver Sweco Danmark med entreprenøren Elindco.

I udvælgelsen - lød det i juli fra kommunen - blev der blandt andet lagt vægt på, at holdene har erfaring med idrætsbyggeri med sportsgulve, bevaringsværdigt byggeri og sammenbygning med eksisterende bygninger. 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.219