23948sdkhjf

Vulkan vælger HPH Totalbyg

Vulkan Dæk i Randers samler produktion og lager fra tre adresser til et nyt industribyggeri op 7.000 kvm i Sdr. Borup sydvest for Randers. 

HPH Totalbyg har vundet kontrakten på byggeriet, og den østjyske entreprenør er nu i gang med at detailprojektere produktion, lager, velfærdsrum og administration og indleder jordarbejdet ved årsskiftet. 

– Vi får bygningen, så vi kan udnytte sommerpausens tre uger til at flytte maskiner og udstyr, og produktionen kan starte igen for fuld kraft i august. Efteråret er højsæson for kunderne, siger Henrik Nielsen, adm. direktør i Vulkan Dæk, i en pressemeddelelse om projektet.

Fakta: Vulkan Dæks byggeri

Bygherre: Vulkan Dæk

Areal: 7.000 kvm

Totalentreprenør: HPH Totalbyg

Byggeperiode: Januar-august 2022

Vulkan Dæk producerer i år 26.000 regummierede lastbildæk. I det nye industribyggeri bliver produktionskapaciteten mere end fordoblet til 55.000 lastbildæk. 

Det er gået stærkt 

I begyndelsen af 2021 tog Vulkan Dæk beslutningen om at bygge. Fik tilbud ind og skrev kontrakt i juni. 

Henrik Nielsen og hans søn og produktionsansvarlig Michael Wardinghus Nielsen havde også gjort et grundigt forarbejde. De havde nogle år gået byggetanker, fordi de var ved at vokse ud af lokalerne, og at en effektiv produktion kun kunne opfyldes i et nybyggeri. På papir havde de tegnet deres ønsker til en effektiv produktion og intern logistik. Opgaven var at bygge uden om. 

Henrik Nielsen indbød to totalentreprenører til at byde på opgaven. Da løsningen var bundet, var det i sidste ende kun et spørgsmål om prisen. Her kom HPH Totalbyg med den laveste pris og fik kontrakten. 

– HPH Totalbyggeri har specialiseret sig i denne type større industribyggeri opført i betonelementer, forklarer Jacob Westergreen, salgsdirektør i HPH Totalbyggeri, i pressemeddelelsen. 

Entreprisen omfatter desuden 5.500 kvm P-plads med belægning.

Byggeriet opføres i det nye erhvervsområde ved afkørsel 43 på E45. Her har Randers Kommune udlagt over 500.000 kvm til produktion mm. Vulkan Dæk har købt et areal på 17.000 kvm til det nye domicilbyggeri.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125