23948sdkhjf

Dragør fastansætter kommunaldirektør

Pr. 1. november kan Dragør Kommunes konstituerede kommunaldirektør, Mads Leth-Petersen, fjerne "konstitueret" fra sin titel. Det skriver Dragør Kommune i en pressemeddelelse.

Mads Leth-Petersen har været konstitueret siden 1. august, da hans forgænger fik et nyt job. Den nyudnævnte kommunaldirektør har ni års ledelseserfaring på direktionsniveau i staten og kommuner, han har tidligere været vicedirektør i Miljøstyrelsen, koncernøkonomichef i Miljøministeriets departement og sekretariatschef i Skov- og Naturstyrelsen.

De sidste to år har han været direktør med ansvar for Center for Plan, Teknik og Erhverv, Center for Sundhed, Pleje og Rehabilitering i Dragør Kommune.

- Mads har gennem de seneste par år – i en vanskelig tid med blandt andet corona – formået indfange den særlige Dragørske identitet med et levende og meget engageret lokalmiljø. Han har allerede vist, at han kan skabe resultater i Dragør Kommune i et samarbejde med både medarbejdere og kommunalbestyrelsen. Jeg derfor rigtig glad for, at Mads ønsker at tage handsken op som ny kommunaldirektør, og at en enig kommunalbestyrelse står bag beslutningen, siger borgmester Helle Barth (V).

Mads Leth-Petersen er 53 år og bor med sin kone i Hillerød.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.095