23948sdkhjf

Udvalgsformand kræver teknisk direktør i Roskilde fyret efter flere budgetskred

Står det til Lars Lindskov byrådsmedlem for De Konservative, formand for Udvalget og Vækst, Erhverv og Globalisering i Roskilde Kommune, skal kommunens tekniske direktør Martin Holgaard fyres.

Det skriver byrådsmedlemmet til Sjællandske Medier

Gnisten der udløser det kritiske skud er en ny prisstigning på kystsikring af Jyllinge Nordmark ved Roskilde Fjord, et projekt som har været ramt af problemer tidligere.

– Det er grotesk, når digelaget igen og igen har spurgt forvaltningen, om prisen holdt, og har fået svaret, at det gør den. Der er den ene dårlige sag efter den anden. Ud over svømmehallen er der Ny Østergade-projektet, der har ligget stille, siden kommunen overtog, Lindegårds-sagen, hvor håndteringen keglede rundt, stibroen, hvor der ikke var nogen lokalplan, en langsommelig behandling af Trekroner-broen, et stadionprojekt, hvor en privat bød ind med et projekt til 15 millioner, som af forvaltningen blev masseret op til 40 millioner. Hver gang, der skal bygges noget højere end en kantsten og til en pris over 10.000 kroner, går det galt, så snart Roskilde Kommune er involveret. Det er lige så jeg bæver, når vi nu skal i gang med Sct. Hans, siger Lars Lindskov til Sjællandske Medier. 

Han mener desuden, at de berørte grundejerne ved Jyllinge Nordmark skal holdes skadesløse ved at kommunen betaler ekstraregningen,

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.109