23948sdkhjf

Opfører logistikcenter til en kvart milliard i Slagelse

Selskabet MK Ejendomme har købt godt 10 hektar overfor Gardehusarkasernen ved afkørsel 39 på Vestmotorvejen i Slagelse for at bygge et 45.000 kvm logistik- og lagercenter for godt 250 mio. kr. 

Det skriver EDC Erhverv Poul Erik Bech, som har stået for grundsalget, i en pressemeddelelse. 

– Jeg har ofte investeret i eksisterende ejendomme, men investerer helst ikke i boliger, og da prisen her er noget anderledes end dem, vi ser i København, var muligheden næsten for oplagt. Der er stor efterspørgsel på logistikejendomme af denne kaliber og derfor er planen, at vi bygger noget op og lejer lokalerne ud på sigt, siger Michael Munch, indehaver af MK Ejendomme, i pressemeddelelsen. 

– Det her bliver en lidt anderledes proces, som vi ser frem til, og vi har ikke travlt. Det er ikke så afgørende for os, hvor længe der går, før det hele er på plads, men vi bygger naturligvis ikke uden, at vi ved, at der er stor efterspørgsel på denne type ejendomme, og vi og EDC Erhverv Poul Erik Bech er allerede i tæt dialog med en række interesserede virksomheder, så vi forventer, at vi får udlejet denne type logistikejendomme rimeligt hurtigt, tilføjer han. 

Logistikcentret der er tiltænkt transportvirksomheder, lager-, køle- og frysehuse og lignende vil blive inddelt i otte erhvervsparceller med bygninger, der får en loftshøjde på otte - 12 meter, og lejemål i størrelser fra 4.500 kvm til 45.000 kvm.

Ved at finde frem til en pris

– Vi er allerede i gang med projekteringen og har kontakt til flere potentielle lejere til de mange kvm, der bygges, siger Sven Lyse, partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech, i meddelelsen og tilføjer, at man er ved at finde frem til en pris for at opføre logistikcenteret, der forventes at ligge på cirka en kvart mia. kr.

– Vi kigger også på mulighederne for at bygge robotlager, hvor alt fungerer automatisk og hvor vi forventer en positiv dialog med Slagelse Kommune med hensyn til at øge byggehøjden til 20 meter, fortæller Sven Lyse også.

Den første erhvervsparcel er ifølge EDC-partneren solgt videre til lokal investor. 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.095