23948sdkhjf

Fredericia ansætter ny direktør

Det er en erfaren direktør, der tager turen fra Roskilde Kommune til Fredericia, når Mette Heidemann pr. 1. december er ny direktør for Børn, Unge og Kultur i Fredericia Kommune.

Mette Heidemann har været direktør for en række områder, blandt andet børne- og ungeområdet, i Kalundborg Kommune. Hun kommer fra en stilling som direktør for Job-, Social- og Sundhedsområdet i Roskilde Kommune. Det skriver Fredericia Kommune i en pressemeddelelse.

- Direktørområdet for Børn, Unge og Kultur er kommunens største. Tilsammen og hver for sig spiller dagtilbud, skole, fritid, uddannelse, idræt, kultur og turisme en afgørende rolle i Fredericia Byråds overordnede strategi om vækst i både erhvervsliv og bosætning. Den nye direktør får derfor ansvaret for de høje ambitioner, og ca. 2000 fagprofessionelle til at løfte strategien sammen med, siger kommunaldirektør Camilla Nowak Kirkedal, som glæder sig til samarbejdet.

Mette Heidemann er 53 år og bor i Trekroner med sin mand, parret har dog planer om at flytte til Jylland, hvor Mette Heidemann kommer fra.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.141