23948sdkhjf

Punkthuse i Hadsten – ejendomsselskab vinder boliggrund

To nye lejlighedsbyggerier er på vej på den tidligere realskolegrund på Kirkevej 8 i Hadsten.

Ejendomsselskabet Midtjylland er nu i fuld gang med at forberede realiseringen af et projekt med af to punkthuse på hver fire etager efter at have vundet Favrskov Kommunes udbud af den 5.450 kvm store grund i konkurrence med tre andre budgivere.

Det skriver Favrskov Kommune i en pressemeddelelse.

De to bygninger kommer til at indeholde i alt 36 lejligheder fra 77 til 128 kvm og er dermed tiltænkt det, som betegnes som "en bred vifte af købere, der ønsker en mindre og mere bynær bolig." 

– Vi har gennem en årrække været optaget af at kunne tilbyde parcelhusgrunde til familier, der flytter til Favrskov, men vi har også en ambition om at kunne tilbyde mindre og bynære boliger til både unge og ældre, siger Borgmester i Favrskov Kommune, Nils Borring, i meddelelsen.

Begynder byggeri i foråret 

Ejendomsselskabet Midtjylland regner med at påbegynde byggeriet i foråret 2022, så lejlighederne er klar til salg i efteråret 2022 med indflytning et år senere.

– Vi vil gerne bygge i Hadsten, fordi det er en by i udvikling og med god adgang til både tog og motorvej. Grunden har en god beliggenhed, og vi vil gøre os umage for at bygge to pæne huse i en god kvalitet. – Grunden ligger højere i niveau end midtbyen, og derfor prøver vi at give alle lejlighederne en interessant udsigt ud over Hadsten by, siger direktør i Ejendomsselskaet Midtjylland, Jan Jørgensen. 

Et stort, gammelt lindetræ på grunden bliver stående, og derudover påtænkes det at opføre et orangeri ved siden af de to nye ejendomme.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.094