23948sdkhjf

Dansk Affaldsforening har permanent direktør på plads

Den kommunale interesseorganisation Dansk Affaldsforening har fundet sin kommende direktør. Det bliver Henrik Friis, der fra den 1. december skal arbejde med den kommunale affaldssektors fortsatte bidrag til den grønne omstilling, oplyser foreningen i en pressemeddelelse.

- Vi kan bidrage til, at borgere og virksomheder genbruger og genanvender materialer og ressourcer endnu mere, og derigennem reducerer klima- og miljøpåvirkning, siger Henrik Friis i meddelelsen.

Henrik Friis kommer senest fra en stilling som chef for Dansk Infrastruktur i DI Byggeri, og hans CV rummer stor erfaring med medlemsorganisationer og interessevaretagelse.

Begge dele bliver vigtige i den kommende tid, mener Mads Jakobsen, formand for Dansk Affaldsforening.

- Henrik har solid erfaring fra flere medlemsorganisationer, og stærke kompetencer indenfor interessevaretagelse – og vi er overbeviste om, at Henrik er den rette til at stå i spidsen for den forandringsproces, som både den kommunale affaldssektor og Dansk Affaldsforening står overfor, siger Mads Jakobsen i meddelelsen.

Siden den 1. september har Jens Bomann Christensen fungeret som konstitueret direktør i Dansk Affaldsforening efter, at Mikkel Brandrup fratrådte stillingen af personlige årsager.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.312