23948sdkhjf

Arkil forbliver en del af gadebilledet i Tønder

Det bliver entreprenørvirksomheden Arkil, der fortsat kommer til at tage sig kærligt af en række praktiske opgaver i Tønder Kommune. Det står klart, efter at driften af kommunens veje og grønne områder nu har været i udbud for anden gang. 

Arkil har været en del af gadebilledet i kommunen siden 2016 og skal fortsat være det fra april 2022 og fire år frem, oplyser entreprenørselskabet i en pressemeddelelse.

- Vi er glade for, at Arkil har afleveret et tilbud, der lever op til alle betingelser, lyder det fra Christian Kjær-Andersen, afdelingsleder i Tønder Kommune, i meddelelsen.

En finger med i Tønder Festival

Opgaverne i udbuddet spænder bredt i den geografisk store kommunen. Det gælder blandt andet vintertjenesten og det løbende opsyn med hele vejnettet i kommunen, hvor Arkil blandt andet fjerner grene, tømmer brønde, skifter kantpæle og skilte samt sørger for kantgrus.

Andre opgaver er vedligehold af vandløb og græsslåning på alt fra parker til de mange boldbaner fordelt over kommunen. Dertil kommer bekæmpelse af ukrudt og mere ekstraordinære opgaver som afspærring og terrorsikring i forbindelse med Tønder Festival og andre store begivenheder.

Det nye udbud byder desuden på en række justeringer. Blandt andet betyder skærpede krav, at Arkil kommer til at bruge flere ressourcer på at vedligeholde kommunens grusveje.

Arkil har udført drift og vedligeholdelse af veje og grønne områder, vandløb, skoler og idrætsanlæg for Tønder Kommune siden 2016. Det første udbud løb i fire år, hvorefter muligheden for at forlænge kontrakten med yderligere et år er blevet benyttet to gange. Også denne gang er der knyttet en option på to gange ét år til kontrakten.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125