23948sdkhjf

Kommune gør klar til at sælge 17.000 kvm til bofællesskab – gerne for seniorer

Kolding Kommune gør klar til at sælge en 17.000 kvm stor grund i Drejens til en investor, som er klar på at opføre et seniorboligfællesskab eller en anden form for boligfællesskab på storparcellen ved Anholtvænget. 

– Det er jo enormt eftertragtet at bo i boligfællesskaber i disse år. Ventelisterne er lange. Og der er private investorer, der allerede har opført og er i fuld gang med at opføre denne boligtype andre steder i kommunen, konstaterer borgmester Jørn Pedersen i en pressemeddelelse fra Kolding Kommune og fortsætter: 

– Ved også at reservere noget jord i Drejens til et seniorboligfællesskab eller en anden form for boligfællesskab kan vi tilgodese en efterspørgsel samtidig med, at der bliver en bedre diversitet i området hvad angår boligformer. 

Drejens er et nybyggerkvarter, der ligger i den nordlige ende af Kolding nær Kolding Fjord og Lillebælt. Det er samtidig et område, der har oplevet stor byggeaktivitet de seneste år. Siden 2017 er et cirka 190.000 kvm stort areal ved Drejens således blevet udviklet fra landbrugsjord til et fuldt udbygget boligområde. Og nu bliver det altså også muligt at tilføre området et boligfællesskab. 

Storparcellen er det næstsidste ubebyggede areal, der er omfattet af et lokalplanområde ved Agerøvej, Drejensvej og Rytterskolevej, der startede med udbuddet af byggegrundene ved Alrøvænget i 2017.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.234