23948sdkhjf

Ny teknik- og kulturdirektør i Struer

Struer Kommune kan glæde sig over at have hentet en mand med solid ledererfaring, når Rune Asmussen 1. januar 2022 tiltræder stillingen som direktør for teknik- og kulturområdet. Det skriver Struer Kommune i en pressemeddelelse.

17 år i forskellige chef- og lederstillinger i Randers Kommune og tre år som chef for de tekniske områder i Syddjurs Kommune har den nye direktør i rygsækken.

- Jeg har i mit møde med Struer Kommune tydeligt kunne mærke et gåpåmod og en entreprenørånd, der fortæller mig noget om, at her vil vi noget sammen. Vi ser fælles ”projekter” frem for individuelle ”opgaver”. Her vil jeg især se frem til at bidrage til helt konkrete projekter omkring udviklingen af havnen, styrkelse af erhvervsindsatsen i kommunen og samspillet med kulturlivets aktører, siger Rune Asmussen.

Rune Asmussen overtager direktørstillingen efter Jakob Bisgaard, der tidligere på året overtog den samme stilling i Aalborg Kommune. Direktionen vil, udover ham selv, bestå af direktør Lotte Junker Pedersen og kommunaldirektør Jesper Thyrring Møller.

Den nye direktør skal blandt andet fortsætte kommunens arbejde med i større grad at indgå partnerskaber med erhvervslivet og andre aktører, siger Jesper Thyrring Møller.

Rune Asmussen bor med sin kone i Langå sammen med parrets to døtre på 18 og 20 år.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.062