23948sdkhjf

Kemp & Lauritzen skal sikre Københavns Kommune

De næste år bliver det Kemp & Lauritzen, der skal sikre, at København Kommunes tyveri- og adgangskontrolsystemer virker, som de skal. Parterne har indgået en ny rammeaftale om levering af service, drift og vedligehold af systemerne, oplyser teknikentreprenøren i en pressemeddelelse. 

Københavns Kommune har op imod 1.000 AIA- og ADK-anlæg - tyverialarm- og adgangskontrolanlæg - og de varierer i alder og type. 

– Vi er umådeligt stolte over, at det gode samarbejde med Københavns Kommune skal udvikles og udvides over de næste fire år. For vores Brand & Sikring-afdeling er dette en stor og vigtig kontrakt, og vi ser frem til at sikre bygninger og lokationer, fortæller Martin Nedemark Hansen, afdelingschef for Brand & Sikring i Kemp & Lauritzen, i meddelelsen. 

Kontrakten er allerede kommet i gang; den løber fra 1. december 2021 og fire år frem. 

– For mange af de involverede er der tale om et glædeligt gensyn, da medarbejdere i Kemp & Lauritzen har serviceret flere af anlæggene gennem de sidste 10 år, fortæller Martin Nedemark Hansen og uddyber, at firmaet igennem en årrække har haft delkontrakter med Københavns Kommune.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.094