23948sdkhjf

Fejlagtig opkrævning på vasketøj: Nu får borgere 1,5 millioner kroner tilbage

Penge opkrævet to gange.

Det er hvad der er sket på plejehjemmet Åløkkeparken i Faaborg-Midtfyn Kommune, hvor beboere igennem otte år har betalt dobbelt så meget for vask af tøj og sengetøj, som de burde.

Kommune har nu opdaget fejlen, og nu står nuværende beboere og efterladte til at få betalt samlet 1,5 millioner kroner tilbage af kommunen.

Det skriver Fyens.dk.

Fejlen er opstået, fordi både kommune og boligforeningen har opkrævet penge for vask. Boligforeningen ejer vaskemaskinerne og kunne derfor retmæssigt opkræve betalingen.

Kitt Lysén Pedersen, der er chef for Sundhed og Ældre gætter på, at man i kommunen fejlagtigt har troet, at maskinerne var kommunal ejendom og tog derfor også betaling for vask.

- I år har vi haft brug for at genberegne taksterne, blandt andet fordi vi har fået ny indkøbsaftale, og i den forbindelse opdager vi, at lige præcis den her takst ikke er korrekt. Det tager vi selvfølgelig ansvar for og tilbagebetaler midlerne, der er opkrævet for meget. Vi er rigtig kede af, at vi først opdager det nu. Det er der ingen tvivl om, siger hun til Fyens.dk.

Kilde: https://fyens.dk/artikel/ups-en-dyr-regn...

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.141