23948sdkhjf

Kommunefokus opruster med ny journalist

Benita Dreyer-Andersen er pr. 1. januar tiltrådt som ny journalist på Kommunefokus, som dermed går forstærket ind i det nye år med to journalister på redaktionen.

Hun kommer fra en stilling som journalist på Electronic Supply, som også udgives af Nordiske Medier. Benita Dreyer-Andersen har været ansat hos Nordiske Medier i fem år og har tidligere været journalist på Magasinet Plast og Magasinet Pleje.

Benita Dreyer-Andersen er 35 år og bor med sin kæreste og parrets søn i Aalborg. Hun er uddannet journalist fra Syddansk Universitet i 2012 og har en kandidat i kommunikation fra Aalborg Universitet.

Ny redaktionel linje

I det nye år relanceres Kommunefokus med et nyt, skarpt fokus. Kommunefokus skriver historier fra spændingsfeltet mellem kommuner og virksomheder. Hvordan pengene bliver brugt bedst muligt – fra udbud til best practice. Magasinet udkommer fortsat med otte flotte numre om året.

Kommunefokus udsender fra dags dato et dagligt nyhedsbrev fem dage om ugen. Udsendelsestidspunktet rykkes fra kl. 11.30 til kl. 09.

Ansættelsen betyder samtidig et farvel til Peter Kargaard og Sebastian Stave Sjöberg, der tidligere har udgjort Kommunefokus redaktion, men begge arbejder i dag hos Licitationen – Byggeriets dagblad, der også udgives af Nordiske Medier.

Kommunefokus redaktion består nu af Mimi Munch-Jensen og Benita Dreyer-Andersen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094