23948sdkhjf

Kommunal cloud-leverandør solgt til norsk softwarehus

Det norske softwarehus Visma har købt aarhusianske Sofus Døgndata, der leverer cloudløsninger til 26 kommuners døgninstitutioner.

Opkøbet er endnu en til Vismas samling af virksomheder, der arbejder målrettet mod den kommunale sektor. Det skriver Visma i en pressemeddelelse.

- Målet er at blive en betydelig samarbejdspartner for kommunerne, og med opkøbet af Sofus Døgndata udvider vi nu endnu en gang vores engagement i denne sektor, siger Lars Berthelsen, direktør for Custom Solutions Divisionen i Danmark, som Sofus Døgndata kommer til at høre under.

CEO i Sofus Døgndata Martin Lyngby Hansen glæder sig til samarbejdet og ser frem til sparringen med de nye kolleger i Visma.

- Det er klart, at vores muligheder for at udvikle de eksisterende produkter og føje nye til stiger markant med den muskelmasse, som vi bliver tilført gennem Visma - og så tror jeg også, at vi har flere synergier, som kan bruges konstruktivt i Visma-regi, lyder det fra CEO Martin Lyngby Hansen, der håber at sende produktet ud til flere kommuner i fremtiden. 

Om Sofus Døgndata

  • Grundlægger af Sofus Døgndata Henrik Ernst ville gøre op med de mange håndskrevne rapporter, der vekslede frem og tilbage mellem døgninstitutioner, plejefamilier og kommunale instanser.
  • Henrik Ernst kunne se, at en digitalisering af den megen data kunne forenkle kommunikationen mellem de forskellige parter.
  • Samtidig var det en måde at dokumentere indsats og effekt og give de involverede parter et hurtigt overblik og hele tiden være opdaterede på den aktuelle situation.
  • Sofus Døgndata blev grundlagt i 2009 i samarbejde med Klaus Roelsgaard, hvor Henrik Ernst kom med indgående viden fra området, mens Klaus Roelsgaard havde de it-faglige kundskaber.
  • Løsningen anvendes af mere end 10.000 brugere, på mere 240 døgninstitutioner og i 26 kommuner.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125