23948sdkhjf

Rambøll rådgiver milliardkoncern om nyt hovedsæde

Den globale frøkoncern DLF er vokset ud af sit nuværende hovedkontor i Roskilde, og bygger derfor et nyt hovedsæde i området Kildedal Bakke nær Smørum.

Det skriver Egedal Kommune i en pressemeddelelse.

Rambøll er bygherrerådgiver og styrer entreprisen på det nye domicil, hvor omkring 100 medarbejdere får deres daglige gang.

- DLF har gennem en årrække haft en stor vækst, og som global virksomhed har vi behov for mere moderne og tidssvarende faciliteter for vores medarbejdere, siger adm. direktør i DLF, Truels Damsgaard, i pressemeddelelsen.

DLF og Egedal Kommune underskrev den 8. februar 2022 en udviklingsaftale omkring grunden og den videre proces, hvor der blandtandet skal udarbejdes lokalplan.

Byggeriet går efter planen i gang i foråret 2023 og forventes at være klar til indflytning medio 2024.

Kildedal Bakke er et af Egedal Kommunes udviklingsområder, som efter planen skal rumme både boliger og erhverv. Området er en del af Kildedal byudviklingsområde, som allerede rummer andre store virksomheder og i de kommende år byudvikles med mange nye boliger og arbejdspladser. Området er beliggende under en halv times kørsel nordøst for Roskilde.

Fakta: DLF

DLF er en global frøkoncern og verdensmarkedsleder inden for foder- og plænefrø med fuld værdikæde i Europa, Nordamerika, Sydamerika og Oceanien med mere end 2.000 ansatte i over 20 lande og en omsætning på 7,5 mia. kr.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11