23948sdkhjf

Ejendomsselskab opfører daginstitutionen for Herlev Kommune

I starten af 2023 slår en ny daginstitution dørene op i det sydlige Herlev, hvor der er behov for flere institutionspladser til det stigende antal børn. Det skriver Herlev Kommune i en pressemeddelelse. 

Den nye daginstitution opføres på Hørkær i ét plan med direkte udgang til legepladsen fra flere stuer. Der bliver plads til både vuggestue og børnehave under samme tag. Institutionen indrettes, så den er overskuelig for børnene i dagligdagen, og samtidig bliver der mulighed for at bruge fællesrummene til forskellige aktiviteter. 

Institutionen opføres i samarbejde med ejendomsselskabet Wihlborgs, som står for byggeriet af institutionen. Når den står færdig, vil kommunen efterfølgende leje sig ind. 

– I tæt samarbejde med Herlev kommune kommer vi til at skabe et topmoderne børnehus. Vi glæder os samtidig over, at vi kan udnytte vores eksisterende bygninger og nytænke måden, vi udnytter ejendommen og området på, siger direktør Søren Holm i pressemeddelelsen. 

Inden byggeriet af den nye daginstitution går i gang, inddrages pædagogisk personale i udformningen af institutionen, så den kommer til at understøtte børnenes læringsmiljø og bliver et godt arbejdsmiljø for personalet. 

Institutionen vil tage udgangspunkt i børnenes perspektiv og have et øget fokus på medbestemmelse og selvhjulpenhed. Indretningen bliver fleksibel, så læringszonerne nemt kan ændres og tilpasses børnegruppernes behov afhængig af størrelse og alder.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094