23948sdkhjf

Årelang strid om renoveret friluftsbad er endt i voldgift

Den omfattende renovering af friluftsbadet Vestbad i Brøndby er endt i en voldgiftssag.

Det bekræfter Rødovre Kommune overfor Licitationen - Byggeriets Dagblad.

Det er Rødovre Kommune, der står som bygherre på projektet, og modparten i striden er entreprenørvirksomheden Christiansen & Essenbæk A/S.

Renoveringen af det fredede friluftsbad blev igangsat i 2017, en entreprise på 20 mio. kr. blev indgået i 2018 og det skulle have åbnet for gæster i juli måned 2019. Friluftsbadet åbnede derimod i sommeren 2020.

Men renoveringen blev forsinket og fordyret, og Rødovre Kommune og Christiansen & Essenbæk har siden da ikke kunne blive enige om, hvem der skal betale.

Må lukke igen

Nu må borgerne på Vestegnen endnu en sommer se langt efter en dukkert under åben himmel, idet friluftsbadet må lukke igen, fordi der ifølge Rødovre Kommune, er 'brug for at bruge mere tid på restaureringen', skriver kommunen i en pressemeddelelse.

Det har ikke været muligt for Licitationen at få svar på, præcis hvad der skal udføres på friluftsbadet, før det kan benyttes.

I et mailsvar skriver teamleder Peter Starup fra Rødovre Kommune, at man afventer, at en syns- og skønsmand skal vurdere udfordringerne, der spænder ben for, at man kan åbne friluftsbadet.

Adm. direktør Jon Buch fra Christiansen & Essenbæk er ikke vendt tilbage på Licitationens henvendelse om voldgiftssagen.

Men i virksomhedens netop offentliggjorte årsregnskab fremgår det, at Christiansen & Essenbæk forbereder en voldgift, men at man endnu ikke ved, om sagen udløser et erstatningsansvar og med hvilket beløb.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.312