23948sdkhjf

Pludselige opsigelser stopper lokalfærge

Langfredag måtte ruten mellem Havnsø og Nekselø indstilles efter halvdelen af medarbejderne havde sagt op.

To af de fire ansatte på Nekseløfærgen besluttede langfredag at opsige deres stillinger med øjeblikkelig virkning. Konsekvensen var en øjeblikkelig indstilling af driften på overfarten. I en sms havde de to medarbejdere oplyst, at de som følge af samarbejdsvanskeligheder med driftschefen havde valgt at sige op med øjeblikkelig virkning. Det skriver sn.dk.

Færgedriften er efterfølgende genoptaget efter det er lykkedes det kommunalt ejede færgeselskab at få skaffet de nødvendige folk til overfarten.

– Vi sejler fra i dag (mandag, red) efter den ordinære sejlplan. Vi sejler til og fra Nekselø alle dage, så øen har ikke været lukket, og det bliver den heller ikke fremover. Men det er klart, at det bliver en stor udfordring i den kommende tid for rederiet, fordi vi mangler 50 procent af vores besætning på færgen, siger overfartsleder på Sejerøbugtens Færger Rune Karstoft Nilsson til avisen.

Overfartslederen gør desuden opmærksom på, at det er svært at rekruttere personale til færgerne.

– Vi har fortsat enormt svært ved at rekruttere mandskab til færgerne. Det er sådan set et generelt problem i branchen, som også har ramt os tidligere. Men vi må se, hvor svært det bliver denne gang, siger han til sn.dk.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.112