23948sdkhjf

Fredensborg Kommune har ansat ny kommunaldirektør

Mads Toftegaard er fra 1. juni ansat som ny kommunaldirektør i Fredensborg Kommune. Det besluttede et enigt byråd mandag aften.

Han er hentet internt i kommunen, hvor han har haft flere ledende poster. Det oplyser kommunen i en pressemeddelelse.

- Mads har på bedste vis fungeret som direktør, økonomichef og centerchef, og i hele organisationen og byrådet er der stor tilfredshed med hans indsats, resultater og ledelse. Derfor pegede et enigt ansættelsesudvalg også på Mads som vores nye kommunaldirektør”, siger borgmester Thomas Lykke Pedersen.

Mads Toftegaard, 53 år, er uddannet cand.polit. i 1993 og efter ansættelse i bl.a. Finansministeriet, Økonomiministeriet og diplomatiet blev han i 2005 ansat som sekretariatschef i ”Ny Fredensborg Kommune” som led i kommunesammenlægningen.

Herefter fulgte stillinger som afdelingschef og centerchef i Fredensborg Kommune indtil han i 2010 blev økonomichef. I 2015 fulgte så udnævnelsen til direktør, hvor han udover økonomi har haft ledelsesansvaret på mange forskellige områder – herunder børn, skole, ældre, handicap- og familieområdet, ejendomme, IT mv.

Mads Toftegaard afløser Kim Herlev Jørgensen, der efter 15 år som kommunaldirektør har valgt at stoppe ved udgangen af maj.

Artiklen er en del af temaet Navnenyt.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.109