23948sdkhjf

Aarhus henter ny stadsdirektør internt

Det bliver et kendt ansigt, som bliver ny stadsdirektør i Aarhus Kommune.

Martin Østergaard Christensen kommer fra en stilling som direktør i Børn og Unge i Aarhus Kommune. Han overtager posten som stadsdirektør efter Peter Pedersen, der har været konstitueret stadsdirektør siden Niels Højberg valgte at fratræde ved udgangen af februar i år.

Det er et enigt ansættelsesudvalg, som står bag indstillingen af Martin Østergaard Christensen. Før hans tid i Børn og Unge, var han direktør i Aalborg Kommune i perioden 2014-18 og før det, børne- og undervisningsdirektør i Hjørring Kommune.

Jacob Bundsgaard, borgmester i Aarhus, glæder sig til samarbejdet:

- Martin Østergaard Christensen har den helt rette profil. Han har lang erfaring fra flere toplederposter, og som bonus har han allerede et indgående kendskab til Aarhus Kommune. Han har med stor succes implementeret en ny organisation i Børn og Unge og udvist stærke evner til at samarbejde både inden for eget område, på tværs af Aarhus Kommune og med det politiske niveau, siger borgmester Jacob Bundsgaard.

Med ansættelsen af Martin Østergaard Christensen konstitueres Helle Bach Lauridsen som direktør for Børn og Unge.

  • Fakta: 
    Martin Østergaard Christensen er uddannet cand.mag. i historie og psykologi fra Aalborg Universitet i 2003, og har taget pædagogisk diplomuddannelse i 2005 ved Skive Seminarium.
  • Martin har taget KIOL-uddannelsen Strategisk Ledelse og flere moduler i masteruddannelsen i Public Administration.
  • Han er blandt andet medlem af Advisory Board i Komponent, kommunernes fælles udviklingscenter, ligesom han er medlem af kontaktudvalget i KL samt bestyrelsesmedlem i virksomheden PING IT.
  • Martin Østergaard Christensen er 47 år, gift og har to børn på 16 og 19 år.  

Artiklen er en del af temaet Navnenyt.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.297