23948sdkhjf

Furesø skal på jagt efter en ny kommunaldirektør

Furesø Kommune står pr. 1. juni uden kommunaldirektør og skal ud at finde en ny.

Det sker, fordi Steen Vinderslev har sagt ja til at vende tilbage til Middelfart Kommune i rollen som kommunaldirektør.

Steen Vinderslev har været i Furesø Kommune siden 2019.

- Steen har ført os gennem vanskelige forhandlinger bl.a. om kommunens økonomi og har samtidig sat en visionær kurs på bl.a. erhvervs- og uddannelsesområderne (...) Jeg vil snarest indkalde økonomiudvalget, så vi kan sætte en proces i gang for at finde en kommunaldirektør, siger Ole Bondo Christensen, borgmester i Furesø.

 Steen Vinderslev fortæller, at han har haft nogle gode år i Furesø og nu også ser frem til at vende tilbage til Middelfart, hvor han var kommunaldirektør fra 2011-2019.

- Jeg har været meget glad for samarbejdet til alle sider – med chefer og medarbejdere samt med byråd og erhvervsliv. Der er en stor åbenhed overfor at søge nye veje, og samarbejdsånden er virkelig i top, siger Steen Vinderselv.

Og det er både faglige og personlige årsager, der driver ham til det jyske.

- Skiftet tilbage til Middelfart skyldes både faglige og personlige grunde. Fagligt tiltaler Middelfart Kommunes høje ambitionsniveau mig med spændende og vigtige dagsordener. På det mere personlige plan, så har min kone Karen og jeg altid været rigtig glade for at bo i Middelfart Kommune. Jeg har tilsvarende altid trives rigtigt godt med at arbejde i Middelfart Kommune. Det er et fantastisk dejligt sted i Danmark med et kæmpe potentiale, som jeg glæder mig til at bidrage til at forløse, siger Steen Vinderslev.

Furesø Byråd vil snarest muligt slå en stilling op og se sig om efter en ny kommunaldirektør. 

Artiklen er en del af temaet Navnenyt.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125