23948sdkhjf

Sorø henter ny direktør i Gentofte

Sorø Kommune har netop ansat Helle Wagner Gehlert som ny økonomi- og stabsdirektør. Hun har første dag i jobbet 1. juni.

Hun er hentet fra en stilling som direktør for Økonomi & Personale i Gentofte Kommune og har tidligere haft ledende stillinger i Albertslund og Gladsaxe kommuner.

Det oplyser Sorø Kommune i en pressemeddelelse. 

Stillingen som økonomi- og stabsdirektør i Sorø Kommune er en nyoprettet stilling, der udspringer af Økonomiudvalgets beslutning fra 23. februar om at foretage en opdatering af den kommunale administrative organisation.

- Jeg glæder mig til samarbejdet med Helle Wagner Gehlert. Helle har en bred kommunal erfaring med at lede både økonomi og andre stabsfunktioner, og jeg tror, hun vil være den helt rette til at sikre, at Sorø Kommunes stabsfunktioner bedst muligt understøtter den samlede organisation og bidrager til hele kommunens udvikling til glæde for borgere og virksomheder, siger borgmester Gert Jørgensen. 

Helle Wagner Gehlert kommer til at stå i spidsen for seks stabsfunktioner og herunder også for kultur, fritid og erhverv. 

- Jeg ser det som et stort plus, at jeg som økonomi- og stabsdirektør også har et meget direkte, borger- og virksomhedsrettet fokus i form af kultur- og fritidsområdet og erhvervsområdet. Jeg ser kultur, fritid og erhverv som stærke drivkræfter i udviklingen af kommunens mange stærke lokalsamfund, og jeg glæder mig til at komme tæt på kommunens borgere og virksomheder, siger hun. 

Fakta: Helle Wagner Gehlert

  • Helle Wagner Gehlert kommer fra en stilling som direktør for Økonomi & Personale i Gentofte Kommune. Hun har tidligere været chef for Økonomi & Stab i Albertslund Kommune og bestredet en række ledelsesposter i både Albertslund og Gladsaxe kommuner.

  • Hun er uddannet cand.oecon. fra Århus Universitet og har desuden en Master of Public Administration, Copenhagen Business School.

  • Helle Wagner Gehlert er 57 år og mor til tre voksne sønner. Hun bor i København.

Sorø Kommune

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.109