23948sdkhjf

Region Sjælland skal have ny it-direktør

Region Sjælland skal ud at finde en ny mand til at stå i spidsen for IT-området.

Første juli stopper Per Buckwaldt som it-direktør - et job, han har passet siden 2013. 

Per Buchwaldt har rundet 67 år, og nu ønsker han at bruge færre timer på arbejdet.

Det oplyser regionen i en pressemeddelelse. 

Regionen har konstitueret Torben Søe Petersen, der er it-chef for området Forretningsdialog i Region Sjælland. Han skal passe stillingen som it-direktør fra den 1. juli 2022 og til udgangen af året.

Stillingen bliver slået op efter sommerferien.

Leder som 27 årig

Per Buchwaldt har siden han var 27 år haft lederstillinger på it-området i forskellige offentlige og private virksomheder. Foruden Region Sjælland har han blandt andet arbejdet i Deloitte og været it-direktør i Alm. Brand. Og undervejs har han også i en årrække været formand for Danmarks største forening for it-professionelle, DANSK IT.

Arbejdet med digitalisering af sundhedsvæsenet har gjort stort indtryk på den afgående it-direktør, der ser tilbage med glæde på de knap 10 år i Region Sjælland.

- Vi har i Region Sjælland foretaget mange ændringer og opnået mange resultater. Region Sjælland er et godt sted i forhold til it og digitalisering. Mange store it-projekter er sat godt i søen, og mange er også godt afsluttet. Så lysten er der egentlig til at fortsætte, men når man kigger på min dåbsattest, nærmer jeg mig de 68 år, så tiden er rigtig nu, siger Per Buchwaldt 

Per Buchwaldt er oprindelig uddannet civilingeniør i optimeringsmatematik fra DTU og har suppleret med HD i finansiering på Copenhagen Business School.

Ud over at få mere tid til oplevelser, rejser og meget andet, vil Per Buchwaldt fortsætte arbejdslivet på deltid – formentlig som ekstern rådgiver.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125