23948sdkhjf

Solrød gør konstitueret sundhedschef til permanent løsning

Solrød Kommune har netop ansat ny sundhedschef. Der er tale om Sigrid Rahbek Thorlaksen , der tiltræder stillingen den 1. juni 2022.

Hun erstatter Ulrikka Klarsov Kjær i stillingen, der forlod posten tidligere på året. Siden da har Sigrid Rahbek Thorlaksen været konstitueret i stillingen, og nu er den altså hendes for alvor.

Det oplyser kommunen i en pressemeddelelse. 

Sigrid Rahbek Thorlaksen er hentet internt i kommunen. Hun kommer nemlig fra en stilling som leder af Genoptræningen i Solrød Kommune, hvor hun har været leder siden 2016. 

- Sigrid skilte sig positivt ud blandt de andre kvalificerede ansøgere til stillingen, og vi glæder os utrolig meget over, at hun har sagt ja til at være vores nye sundhedschef. Vi ved præcis, hvad hun står for – Sigrid er super dygtig fagligt samtidig med, at hun også er en både vellidt og meget kompetent leder. Jeg er ikke i tvivl om, at hun er det rette valg både for borgere, byråd og organisationen, siger konstitueret kommunaldirektør Dorte Saabye.

Sigrid Rahbek Thorlaksen glæder sig over tilliden og ser frem til at løfte opgaven som kommunens nye sundhedschef.

- Sundhed og Frivillighed er et vigtigt område, der på tværs af organisationen hver dag gør en stor forskel for borgerne i Solrød Kommune, og jeg ser frem til at understøtte og sætte retning for det arbejde i min nye rolle. Jeg glæder mig til samarbejdet med borgerne, medarbejderne, lederne og politikerne på området og til at fortsætte den udvikling, der allerede er sat i gang, og som venter i fremtiden, siger Sigrid Rahbek Thorlaksen.

Sigrid Rahbek Thorlaksen er oprindeligt uddannet fysioterapeut og har før sin tid i Solrød Kommune arbejdet på Roskilde Sygehus og Hvidovre Hospital.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.093