23948sdkhjf
Del siden

Bravida Danmark A/S

En god bygning gør forskellen. Det er grundtanken bag Bravida. Vi er Nordens førende leverandør af tekniske totalløsninger inden for service og installation, og vi hjælper vores kunder med at skabe velfungerende og mere bæredygtige bygninger. 

Det er Bravidas langsigtede mål at være klimaneutral i hele værdikæden i 2045. 

Bravida Danmark er blandt landets største installationsvirksomhed med mere end 2.400 medarbejdere i mere end 20 byer. Vi leverer totalløsninger inden for el, vvs og ventilation - og er specialister inden for blik, sprinkling, fjernvarme, elevatorer, el-transmission, trafiksystemer, baneteknik, tele/data, automation, brand & sikring, tv-overvågning o.m.a.

Som totalleverandør kan vi bidrage i alle led af processen: fra projektering og anlæg - til installation og service. Vores kompetencer og specialistviden giver os det fulde overblik over processerne, og vi sørger selvsagt for, at tænke den efterfølgende vedligeholdelse og service ind fra starten.

Vi ved hvad vi taler om, også når det handler om miljø og energioptimering! Vi forsøger altid at levere de bedste - og økonomisk mest bæredygtige løsninger, hvilket indebærer fokus på totalomkostningerne fra starten. Men også i renovering, vedligeholdelse og servicefasen, kan vi bidrage til din totaløkonomi.

Kontakt din lokale Bravidaafdeling - vi står altid til rådighed for en uforpligtende samtale.

Se vores nyheder her

Bravida Danmark A/S
Park Allé 373
2605 Brøndby
Danmark
CVR nummer: DK14769005
P nummer: 1002954188
2400
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.534