23948sdkhjf
Del siden

Nohrcon ApS

Nohrcon er Danmarks førende udbyder af kurser, konferencer og studieture om offentlige indkøb og byggeri - resultaterne taler for sig selv:

- 20+ års international erfaring med professionelle kurser, konferencer og studieture

- Flere hundrede arrangementer om året i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland

- Flere tusind tilfredse deltagere fra både den offentlige og private sektor

- Eksklusiv samarbejdspartner med førende specialister, der får minimum 4 ud af 5 i karaktergennemsnit i evalueringerne


Nohrcon er en privatejet og uafhængig, danskbaseret virksomhed. Vi er specialister i udvikling og afholdelse af kurser, konferencer og studieture og afholder flere hundrede af disse om året i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland.


20 års international erfaring
Nohrcon blev startet den 1. februar 2002 i København af adm. direktør Jesper Nøhr Kjærsig og har dermed 20 års erfaring med specialiserede, professionelle arrangementer – primært inden for to segmenter, som dog ofte hænger nært sammen: udbud og byggeri.

Nohrcon udvidede hurtigt til resten af Skandinavien og har i dag konsolideret sig som førende aktør på markedet for kurser om udbudsret og entrepriseret og konferencer om fremtidens byggeri. Vi har stadig base i København, men indhenter erfaringer og inspiration fra hele verden og deltager selv til arrangementer i Europa for at holde os opdateret på den seneste viden og nye tendenser.


Kompetencegivende kurser
Vi arrangerer en lang række kurser om udbudsret og entrepriseret, som oftest går i dybden med specifikke emner, eller som introducerer nye problemstillinger. Kort sagt så omsætter vi konkrete og juridiske problemstillinger til praktisk, anvendelig viden, du kan bruge i din hverdag.

Nohrcon udbyder også certificeringsprogrammer i udbudsret og entrepriseret for at styrke branchens kompetenceniveau på områderne yderligere. Certificering er en fordel for både ansat og arbejdsgiver. Som ansat får du dokumentation for faglige kompetencer, og som arbejdsgiver kan du med certificeringen måle medarbejdernes faglige kvalifikationer og dokumentere det høje faglige niveau overfor kunder og samarbejdspartnere.

Konferencer og studieture af høj kvalitet
Vi arrangerer også konferencer og studieture om aktuelle emner inden for de to segmenter udbud og byggeri – især om fremtidens byggeri inden for sundhedsbyggeri, skolebyggeri og kontorbyggeri, samt de seneste tendenser og regler inden for offentlige udbud.

På konferencerne om offentligt byggeri og byudvikling afholder vi ofte opvarmningsdage med studieture til relevante og interessante besøgssteder, hvor deltagerne med selvsyn kan få et indblik i de løsninger, der er valgt i nye byggerier og interagere med andre deltagere i samme branche i mindre formelt regi.

Samarbejder udelukkende med specialister
Vi bestræber os på at finde de bedste danske og internationale eksperter til at formidle emnerne på vores kurser og konferencer, og vi samarbejder med en række kompetente undervisere og oplægsholdere, som er gode til at formidle viden om komplicerede emner på en forståelig måde, der kan anvendes i praksis. Vi benytter desuden kun undervisere, der får minimum 4 ud af 5 i karaktergennemsnit i evalueringen.

Vi udvikler selv vores kurser og konferencer i samarbejde med advokater og eksperter i bygge- og udbudsbranchen og fungerer derfor uafhængigt i forhold til udefrakommende, økonomiske og politiske interesser.

Målgruppen for Nohrcons arrangementer
Målgruppen er praktikere inden for både den offentlige og den private sektor. Vi er til for dig, som har kendskab til praksisforhold inden for eksempelvis et byggeprojekt eller en udbudsrunde, men som gerne vil opdateres eller introduceres for faglige eller juridiske forhold.

I Nohrcon ligger det os meget på sinde at give dig en god og udbytterig kursusdag af høj kvalitet, og vi sætter en ære i, at kursusmaterialet er brugbart - også når du kommer tilbage på arbejde. Vi forbedrer samtidig arrangementerne løbende, baseret på den feedback vi får fra vores mange deltagere.

Mere end bare kursus- og konferencearrangører
I de senere par år har Nohrcon bevæget sig mere over i retning af at være et videnscenter for udbuds- og byggebranchen. Således kan du i vidensbanken på vores hjemmeside holde dig opdateret på de seneste kendelser og lovgivning om udbud og byggeri, finde vejledninger og artikler, der guider dig gennem reglerne og se de seneste ordretildelinger for bare at nævne noget af indholdet.

Som videnscenter er Nohrcons formål at øge videndelingen på området, bl.a. ved at publicere selvproducerede videoer om interessante byggeprojekter, ved at udsende seks gratis nyhedsbreve med relevante nyheder, ved at facilitere fora for videndeling på de sociale medier LinkedIn og Facebook og ved at kåre årets skolebyggeri på vores årlige konference om byggeri af fremtidens skole.

Forhåbentlig kan dette og vores arrangementer resultere i færre fejl og kontroverser og skabe grobund for bedre byggeri og udbud til gavn for hele samfundet. Vi håber du deler denne vision, og vi ser frem til at se dig til et af vores mange arrangementer!



Du finder en samlet oversigt over alle vores kommende arrangementer her - og her inddelt i kategorier:

Arrangementer om byggeri

Arrangementer om udbud

Arrangementer om skolebyggeri

Arrangementer om kontorbyggeri

Arrangementer om sundhedsbyggeri

 

Flere af Nohrcons kursusforløb optræder også indimellem på Positivlisten - kurser for ledige - pt. drejer det sig om:

Byggeriets projektlederuddannelse


Har du forslag til nye kursus- eller konferenceemner, nye byggeprojekter vi kan filme, eller bare gode idéer - så hører vi meget gerne fra dig.

OBS: Vidste du, at I kan outsource jeres efteruddannelse til Nohrcon? Så tager vi os af alt det administrative bøvl og giver jer en fordelagtig aftale, så I får langt mere efteruddannelse for pengene. Jo højere kompetenceniveau, jo bedre bundlinje. Kontakt os helt uforpligtende på 70201146 el. info@nohrcon.com for at høre mere om jeres muligheder.

Med venlig hilsen

Nohrcon

Nohrcon ApS
Ewaldsgade 9
2200 København N
Danmark
CVR nummer: DK30607635
P nummer: 1013343957
15
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.267