23948sdkhjf
Del siden

Dan-doors a-s

Hos DAN-doors er vi specialister i dør- og portløsninger til industrien.

Vi udvikler og producerer vores egne løsninger og er blandt de førende på verdensmarkedet inden for vores felt.

Vi fremstiller kundespecifikke døre og porte i rustfrit stål, og vi er kendt for at sige ja, når andre sige nej. Vi har gennem tiden løst mange opgaver, som syntes umulige, og vores 40 år i branchen har givet os solid erfaring med at tænke kreativt, når vi står over for nye udfordringer.

En af de primære årsager til, at DAN-doors i dag har en stor og trofast kundeportefølje er, at et grundigt forarbejde og personlig rådgivning er en integreret del af vores koncept.

Vi gennemgår projektets forskellige elementer og specifikationer i et tæt samarbejde med vores kunder, så vi er sikre på, at vores løsninger lever op til de krav, kunden har til eksempelvis energiforbrug, miljøhensyn, effektivitet, logistiske udfordringer og holdbarhed.

Vi har stor fokus på kvalitet og producerer derfor udelukkende døre i rustfri stål af høj kvalitet, som kan tåle mange års hård slitage - også i miljøer med høje  hygiejnestandarder, som blandt andet fødevarer og renrum.

Vi er en moderne produktionsvirksomhed med gammeldags værdier. Vi lægger stor vægt på det professionelle håndværk og alle vores produkter testes og kvalitetssikres, inden de forlader fabrikken.

Vores produktsortiment omfatter:

Historie

DAN-doors har siden 1983 produceret døre og port løsninger til store dele af verden. Hovedkontoret er placeret i Stilling ved Skanderborg, og samtidig er DAN-doors repræsenteret af et datterselskab i Sverige, samt lokal repræsentation i Norge og Tyskland.

Siden virksomhedens start har fokus ligget på at udvikle løsninger, der giver værdi kundens forretning på en effektiv og bæredygtig måde. Dette harmonerer med DAN-doors' mission og vision, hvor fremtidens krav til sikkerhed og bæredygtighed er et fokusområde

DAN-doors udvælger alle materialer og gennemtester samtlige elementer, før de forlader fabrikken, hvilket er kundens sikkerhed for kvalitetsprodukter i verdensklasse.

Knowhow

Hos DAN-doors er vi et team. Det er mennesker, der skaber jeres døre, og hver eneste dør og port, vi sender ud af huset, har været på en rejse gennem vores forskellige afdelinger, hvor vores dygtige og dedikerede kolleger med omhyggelighed har sørget for, at I får et kvalitetsprodukt, som I kan have i mange år frem.

Det er vores medarbejdere, der er kernen i DAN-doors. Det er dem, der får det til at ske hver dag, og det er deres viden og erfaring, der gør det muligt for os at udvikle, producere, sælge og levere intelligente, højteknologiske dørløsninger til industrien.

Et trygt og sikkert arbejdsmiljø kommer ikke af sig selv. Det kommer af en fælles holdning til, at vi vil være en attraktiv arbejdsplads, hvor sikkerhed, trivsel og arbejdsglæde ikke er noget, vi spekulerer på, fordi det kommer som en helt naturlig ting.

Med hovedkontor i Stilling ved Skanderborg og egenproduktion siden 1983 er DAN-doors en af de absolut førende leverandører af døre og porte til alle brancher i Skandinavien og resten af verden. Vi har datterselskab i Sverige og lokal repræsentation i Norge og Tyskland, og cirka 50% af vores produktion eksporteres til udlandet, både som komplette løsninger og som vores DAN-matic-koncept, der er målrettet OEM-kunder.

Dan-doors a-s
Industrivej 19
8660 Skanderborg
Danmark
CVR nummer: DK71283011
P nummer: 1002339436
75
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.266