23948sdkhjf

*Metaldetektor til gibs plade recycling

Tilbydes
Udløber
15. september 2022

EGE`s metaldetektorsystem har stor rækkevide og kan med fordel benyttes i en igang værende produktion, til at lokalisere såvel små som store uønskede metal dele på eksempelvis et transportbånd i et gips recycling anlæg. . Formålet med metaldetektoren er primært at opdage uønskede metaldele rettidig, og derved undgå unødvendige driftsstop, ødelæggelse af skærende eller sønderdelende værktøjer mm. ,altsammen med focus på minimering af omkostninger ,og dermed  medvirke til en korrekt og problemløs produktions afvikling. Systemet er enkelt opbygget, og består af en løs detektor spole, der typisk monteres under eller over et tranportbånd, og dermed tæt på de forbi kørende gipsplade stykker.  De fundne metal genstande i gipspladerne materialiet kan være mange slags, og spænder fra søm, skruer, gamle beslag, tabt håndværktøj, mm. Den fysiske monteringen af spolen kan typisk være under eller over det aktuelle bevægende materiale, som ønskes overvåget for metal forurening, og vil typisk være i forbindelse med et kørende transportbånd. En tilhørende overvågnings elektronik enhed forbindes meget med spolen, og placeringen er ukritisk, og kan monteres frit efter brugerens ønske. Følsomheden overfor metaldelene er betinget af hvilken type elektronik enhed der vælges, men kan bruger justeres og tilpasses til at detektere hhv. fra små metal emner, til store uønskede og ødelæggende metal genstande.

Se også her for metaldetektor info:

Typiske andre metal detektor indsats områder er:

*Teglværker, hvor afbrækkede skovle metaltænder fra ler gravemaskiner, samt andre uønskede metaldele, der kan ødelægge eller beskadige det efterfølgende ler sønderdelings værktøj.
*Sand og grusgrave, hvor metaldele i sorterings processen af sand og grus produkter er uønsket.
*Gibs recycling, hvor søm,skruer og beslag skal fra sorteres, inden gibsen genanvendes eller sendes på deponi.
*Brændbart træ, hvor søm,skruer og beslag skal fra sorteres, inden træet findeles til træflis, for efterfølgende bla. at blive anvendt til afbrænding på kraftvarme værker.
*Fiskeri sortering, hvor havbund metalaffald og muslinger separeres, efter optagning med net.
*Halmballer, hvor disse findeles til afbrændings formål på kraftvarme værk, og hvor metaldele ikke må komme med i halm findelings værktøjet, idet dette kan beskadige og ødelægge et anlæg.
*Savværker, hvor affaldstræ findeles til træflis, og hvor metaldele ikke må komme med i træ findelings maskinen, idet dette kan beskadige og ødelægge et anlæg.
*Papir recycling, hvor affalds papir af forskellig art findeles til små papirflis, med det formål at blive afbrændt på kraftvarme værk. Findelings processen bliver desværre hurtig nedslidt eller kan gå i stykker ved en kontakt med en uønsket metaldel, hvorfor en detektering af metal er yderst vigtig.

*Vasketøj ”modtager” pult, hvor det beskidte offshore arbejdstøj, i indleverings proces tjekkes for uønskede og glemte metal genstande i lommerne, med det formål at beskytte de benyttede industri vaskemaskiner mod beskadigelse og driftsstop. 

Formålet med et metaldetektor anlæg, er som navnet siger, at finde uønskede metaldele, som i værste tilfælde kan forårsage omkostnings tunge skade på de efterfølgende skærende eller findelende processer, evt. være årsag til et driftsstop, og i worst case ødelægge den ønskede endelige produktion.

Kontakt 

EGE-Elektronik ApS
Lars Iversen
Mob: 20230071
E-mail: Lars.Iversen@Ege-Elektronik.com
www.ege-elektronik.dk
EGE-Elektronik ApS | Forstallé 79 | DK 6200 Aabenraa | Tel.: +45 70207271| Fax: +45 7020727

Klik også på nedenstående links for at få mere informationer vedr. metal detektor indsats:

*Metaldetektor til teglværker
*Metaldetektor til sand og grusgrave
*Metaldetektor til gibs plade recycling
*Metaldetektor til brændbart træ.
*Metaldetektor til fiskeri sortering
*Metaldetektor til halmballer
*Metaldetektor til savværker
*Metaldetektor til papir recycling
*Metaldetektor til industri vasketøj

Søgeord: Metaldetektor, Metal detektor, metalfinder,metal finder.
Udbyder
Ege-Elektronik Specialsensorer ApS

Ege-Elektronik Specialsensorer ApS
Forstalle 79
6200 Aabenraa
Danmark

Lars Iversen
Telefon: +45 20230071
Fax: +45 70207272

Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.125