23948sdkhjf

Netværk for økonomichefer

Tilbydes
Udløber
8. oktober 2022

Vil du gerne styrke din rolle som leder og som ansvarlig for virksomheden økonomi? I DI’s netværk for økonomichefer kan du få sparring, viden og inspiration til dit arbejde.

DI’s netværk for økonomichefer er for dig, der har det overordnede ansvar for virksomhedens økonomi og leder en økonomifunktion. I netværket bliver du en del af et fagligt fællesskab med andre i samme rolle som dig selv, og på den måde få kvalificeret sparring og inputs til dit daglige arbejde.

Få sparring til dit arbejde som økonomiansvarlig   
Hvordan bliver man en god sparringspartner for den administrerende direktør, og hvordan kan man klæde bestyrelsen på til at træffe gode beslutninger om virksomhedens fremtid? Hvordan bidrager økonomiafdelingen til virksomhedens resultater og fremtidig udvikling? Det er eksempler på nogle af de spørgsmål, der fylder i samtalerne mellem netværksmedlemmerne.

På netværksmøderne vil du få viden om nye, aktuelle temaer i form af indlæg, cases eller workshops. Nogle af de temaer, du eksempelvis vil kunne høre om, er:

  • Administrative robotter i økonomifunktionen 
  • Business Intelligence – Moderne BI og Budgettering
  • Risikostyring
  • CFO’en som strategisk sparringspartner
  • Procesoptimering af administrative procedurer


Styrk din rolle som leder
I netværket har vi også fokus på din ledelsesmæssige rolle, og du vil få inspiration og inputs til, hvordan du kan blive en bedre chef for din afdeling. Netværket er et fortroligt rum, så du vil få mulighed for at drøfte udfordringer og problemer såvel som gode idéer til forandring. Vi arbejder f.eks. med forandringsledelse, dit personlige lederskab og tværorganisatorisk samarbejde.

Det får du:

  • Faglig udvikling i din rolle som leder og økonomiansvarlig
  • Et fortroligt rum med plads til diskussioner og sparring
  • Viden om nye systemer, metoder og trends, du kan bruge i din virksomhed
  • Adgang til DI’s webinarrække ”Net Talks” og webinarer om faglige temaer

Målgruppe
Netværket er for økonomiansvarlige med personaleansvar, typisk i en virksomhed med 50-200 medarbejdere. Du er måske økonomichef, CFO, Finance Manager eller lignende.

Praktiske forhold
Der afholdes fire årlige fysiske møder, hvoraf tre af dem er dagsmøder fra kl. 9-15.30, og det sidste er et døgnmøde. Du vil også få mulighed for at deltage i online møder eller webinarer. Mellem møderne får du adgang til en online platform, hvor du kan skrive og sparre med de andre medlemmer. Netværket er regionalt opdelt, så du vil kunne være med i et netværk, der mødes i dit nærområde. Vi har følgende regioner: Midtjylland, Sjælland og Fyn/Sydjylland. 

Læs mere om netværket på DI's hjemmeside.
Udbyder
DI - Ledelse og Virksomhedsudvikling

DI - Ledelse og Virksomhedsudvikling
H.C. Andersens Boulevard 18
1553 København V
Danmark

Telefon: +45 3377 3377


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.265