23948sdkhjf

CIP - indsigt og potentiale

I alt DKK 2.195 ekskl. moms
Undervisningsregion
Danmark > Alle regioner
Periode(r)
19. november 2020

19. november 2020

Cleaning In Place (CIP) er alfa og omega i alle mejerier. Et mejeri med rengøringen under kontrol kan sikre den høje produktkvalitet, men det er også på dette område, at man kan komme rigtigt galt afsted.  Seminaret vil tage afsæt i nogle af de grundlæggende forhold omkring CIP – principperne og metoder. Vi starter dagen med at høre om hvordan projektering og design af et helt nyt CIP-anlæg, kan forgå, og hvad man kan opnå ved at CIP-anlægget er skræddersyet til procesanlægget.

Der vil være indlæg om optimering af CIP-anlæg via ”big data” og hvordan en CIP optimeringsrejse kan medføre store besparelser, om opbygning og krav til effektive CIP-anlæg samt om hvordan man bedst optimerer CIP-rengøring i forhold til miljø, ressourceforbrug og rengøringskvalitet herunder styring af den effektive rengøring efter behov i stedet for tid. Det vil også blive belyst hvordan rengøringskvaliteten bedst kontrolleres og valideres samt et bud på hvad fremtidens rengøringsmidler kan være.

 

Undervisningsadresse

Hotel Legoland, Åstvej 10, 7190 Billund

Send til en kollega

0.141