23948sdkhjf

Giv dine medarbejdere en uundværlig kollega

Inden for produktion, lager eller industri, er der ofte mange større og tunge emner der skal transporteres eller løftes til daglig i virksomheden. Med løftevogne får du et redskab, der klarer det hårde arbejde for dig!

Når arbejdsdagen er travl og tingene skal gå hurtigt, så er det en fordel at man har de rigtige arbejdsforhold, der ikke forårsager belastningsskader eller nedslidning hos dig og dine ansatte. 

Optimere arbejdsprocesserne med det rigtige løfteudstyr
Uhåndterbare og tunge emner kræver ofte tid og kræfter, når de skal fra A til B, hvilket kan resulterer i uhensigtsmæssige positioner og løft for medarbejdere. For eksempel hvis beholdere skal transporteres fra lager til produktion eller hvis indholdet fra en stor og tung beholder skal hældes over i en anden beholder, så kan det ofte medvirke til skadelige vrid for den arbejdende. Dette kan forårsage unødvendig sygefravær hos vedkommende, hvilket er en ulempe for virksomheden. Med gode arbejdsforhold, får virksomheden i højere grad mere tilfredse og effektive medarbejdere, som i sidste ende kan optimere indtjeningen. 
Med ergonomiske og brugervenlige løftevogne, får man en maksimal sikkerhed og effektivitet på arbejdspladsen. 

Der findes et stort sortiment af løftevogne, som med deres forskellige funktioner og specifikationer kan varetage mange forskellige slags løfteopgaver. Valget af den rette løftevogn afhænger af belastningsgrad og anvendelsesområde. 

Alsidige løsninger til alle behov
Hos Bleva A/S finder du et bredt sortiment af løftevogne, der kan varetage både små og store opgaver. De har en lang række serietyper med forskellige funktioner, der kan løfte og transportere emner fra 90 kg og op til 225 kg. Løftevognene kan leveres med forskellige masthøjder, sammensættes med standard- eller specialudstyr og kan modulopbygges så de passer til den individuelle opgave. 

Hos Bleva bestræber de at skabe bedre arbejdsforhold for dig og dine medarbejdere  gennem deres lette og enkle løsninger, som passer præcis til dine behov. 

Send til en kollega

0.125