5% mindre emballage. Meget mere indhold!

Sælges
Udløber
12. april 2022
Ny

Den nye

SLIT-serie

er et vidunder af stabilitet, fleksibilitet og brugervenlighed med masser af funktioner. Indstil længder og antal med det brugervenlige styresystem. Dine coils føres let ind i maskinen, hvor knivene på spalteenheden styres fra skærmen for lettere håndtering uden spild.

Det ergonomiske betjeningspanel samt indføringsskinnerne og låseanordningen kan monteres på begge sider af maskinen, hvilket betyder, at maskinen kan stå hvor som helst på værkstedsgulvet.

Spindlen til sideføringsstyrene har fået et bedre udvekslingsforhold, så justeringen af ​​pladebredden er dobbelt så hurtig som før. Du har let adgang til den nyudviklede spalte aksel, som muliggør hurtigere udskiftning af spalteknivene. Spalteknivene er også LED-oplyste for bedre overblik ved justering, så knivenes levetid kan forlænges og dine driftsomkostninger reduceres.

Vælg SLIT CUT med det integrerede rulleskær for optimal produktionsøkonomi eller SLIT PRO med den integrerede pladesaks til pænere skæreflader og den højeste produktionshastighed.

✔ Moderne, stabilt, kompakt design.

✔ Integreret rullesaks / pladesaks.

✔ Indbygget LED-belysning for lettere justering af spalteknive.

✔ Kan styres fra begge sider af maskinen for øget brugervenlighed.

✔ Markedets hurtigste indstilling af pladebredde.

✔ Let at vedligeholde.

✔ Ingen spild.